LRT oskarai

Vakar buvo LRT bičių, geriausių LRT kūrėjų apdovanojimai „Auksinės bitės 2015“. Apdovanojom TV, radijo geriausius žurnalistus, vedėjus, techninius žmones, pačius pačius. Reikia pripažinti, LRT yra labai didelė organizacija, dirba labai daug žmonių ir tarp jų yra daug labai aukšto lygio profesionalų ir talentų. Šie žmonės dirba iš širdies ir tam skiria savo gyvenimą.

Ir Mokslo sriuba LRT oskaruose buvom pastebėta :). Žinoma ne oficialiuose apdovanojimuose, o vidiniuose pavadintuose „Savos bitės“. Jie buvo po filmavimo, 3 studijoje, kur buvo vaišės. Apdovanojo už visokius įdomius dalykus, iniciatyvas, linksmus pokštus. Mes gavom už LRT anonsų juostos vietos taupymą. Anonsų skyrių labai pralinksmino, kad „Kas antrą trečiadienį“ sutrumpinom į „Kas ant. treč.“ 🙂


Panaudota NASA medžiaga

Tai, kad Mokslo sriubą kuriam kas antrą savaitę, LRT TV programų direktoriui Viktorui Snarskiui kelia šypseną. Sako esam truputį tinginiai, kad negalim išvirti kiekvieną savaitę. Taigi, turim burti kūrybinę komandą. Mes turim labai stengtis, kryptingai dirbti ir augti! Yra tik vienas kelias – kurti pačias geriausias mokslo populiarinimo laidas pasaulyje.